Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Juhlábhengerek


A juhlábhengerek olyan speciális típusú döngölők, amelyeket főként nagy terhelésű talajmunkálatokhoz és útépítési projektekhez használnak. Ezek a hengerek rendkívül erősek és masszívak, és alkalmasak a nagy terhelésű talajtömörítésre és simításra.

A juhlábhengereknek jellemzően négy vagy több hengerük van, amelyeket "juhlábaknak" is neveznek. Ezek a hengerek párhuzamosan helyezkednek el egymás mellett és általában hidraulikus rendszerrel működnek. A hengerek tömörítő súlya és a juhlábak közötti terület nagy nyomást gyakorol a talajra, ami hatékonyan tömöríti és stabilizálja azt.

A juhlábhengerek használata során a következő szempontokat kell figyelembe venni:

1. Terület előkészítése: A területet elő kell készíteni a juhlábhenger munkájához. Ez magában foglalhatja a talaj felszínének síkosságát, kiemelkedő objektumok eltávolítását és más előkészítő munkákat.

2. Működési sebesség és irány: A juhlábhenger sebességét és irányát a feladathoz és a talaj típusához kell igazítani. A megfelelő sebesség és irány biztosítja a hatékony tömörítést és simítást.

3. Tömörítési folyamat: A juhlábhengerek rendelkezhetnek vibrációs és nem vibrációs tömörítési módokkal. A vibrációs módok hatékonyabbak a lazább talajok tömörítésében, míg a nem vibrációs módok alkalmasabbak a szilárdabb talajokra.

4. Biztonság: Mindig ügyelj a megfelelő biztonsági előírások betartására a juhlábhenger használata során. Viselj védőfelszerelést, és ne engedd meg, hogy mások a közelben tartózkodjanak a munkaterületen.

5. Karbantartás: Rendszeresen ellenőrizd és tartsd karban a juhlábhengert a hatékony működés érdekében. Ellenőrizd az olajszintet, a hengerek állapotát és más fontos alkatrészeket.

Fontos, hogy a juhlábhengerek használata előtt megfelelő képzést és tapasztalatot szerezz a gépkezelés terén, és mindig kövesd az adott gép gyártója által biztos

ított utasításokat és ajánlásokat. Ez biztosítja a biztonságos és hatékony munkavégzést.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!