Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Kft.
Wieszt Since 1990

Kapcsozó


A kapcsozó egy szerszám, amelyet általában drótok vagy kábelek összekapcsolásához használnak. A kapcsozó segítségével könnyen és hatékonyan lehet kapcsokat (kapcsolókat) készíteni, amelyek biztosítják a megbízható és tartós összekapcsolást.

A kapcsozó általában két fő részből áll:

1. Kétkezes fogantyú: Ez a fogantyú lehetővé teszi a kapcsozó stabilitását és ellenőrzését. Általában ergonomikus kialakítással rendelkezik, hogy kényelmesen tartsd és használd.

2. Kapcsolófej: Ez a rész tartalmazza a kapcsoló mechanizmusát. A kapcsolófejben találhatók a vágóél vagy a préselő mechanizmusok, amelyeket a drótok vagy kábelek közé helyezve rögzítőkapcsot vagy összekötőkapcsot hozhatsz létre.

A kapcsozók különböző típusokban és méretekben elérhetők a különböző kapcsolók és kábelek méretének és anyagának megfelelően. Például vannak kézi kapcsozók, amelyeket manuálisan kell használni, és vannak pneumatikus vagy hidraulikus kapcsozók, amelyek levegő- vagy hidraulikus nyomással működnek.

A kapcsozók használata előtt győződj meg arról, hogy megfelelően választottad ki a kapcsozó típusát és méretét az adott feladathoz. Ügyelj arra, hogy a kapcsolófejet helyesen illeszd a kapcsolandó anyag közé, majd alkalmazd a szükséges erőt vagy nyomást a kapcsoláshoz. Ellenőrizd a kapcsolás minőségét, hogy biztosítsd a megbízható kapcsolódást.

Fontos, hogy megfelelő munkavédelmi intézkedéseket hozz a kapcsozó használatakor. Viselj védőkesztyűt és védőszemüveget a sérülések és a szembe jutó részecskék elleni védelem érdekében. Ismerd meg a kapcsozó biztonsági előírásait és használati útmutatóját, és kövesd azokat a biztonságos és hatékony munkavégzés érdekében.

    Wieszt Kft. kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!