Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Rezgőcsiszoló


A rezgőcsiszoló egy kézi elektromos szerszám, amelyet különböző felületek csiszolására használnak. A rezgőcsiszolók olyan rezgőmozgást hoznak létre, amely segít a sima és egyenletes felületek elérésében. Ezek a szerszámok kis méretűek, könnyen kezelhetőek és sokoldalúan alkalmazhatóak. A rezgőcsiszolók általában a következő részekből állnak:

1. Motor: A rezgőcsiszolókban található motor generálja a rezgőmozgást. A motor általában elektronikusan szabályozható, hogy lehetővé tegye a különböző csiszolási sebességek beállítását.

2. Rezgőfej: A rezgőfej a szerszám aktív része, amely a rezgőmozgást hozza létre. Ez a rész tartalmazza a csiszolópapírt vagy csiszolólemezt, amely a felület csiszolására szolgál.

3. Csiszolópapír vagy csiszolólemez: A rezgőcsiszolóhoz különböző típusú csiszolópapírokat vagy csiszolólemezeket használnak. Ezek különböző szemcseméretekkel és finomsággal rendelkeznek, hogy különböző felületekhez és csiszolási feladatokhoz alkalmazhatóak legyenek.

4. Tartozékok: A rezgőcsiszolókhoz különböző tartozékok is elérhetőek, például porzsákok vagy porfelszívó rendszerek, amelyek segítenek a keletkező por és forgács összegyűjtésében.

A rezgőcsiszoló használata a következő lépésekből áll:

1. Előkészítés: Tisztítsd meg a munkafelületet és távolítsd el a nagyobb szennyeződéseket. Szükség esetén rögzítsd megfelelően a munkadarabot.

2. Csiszolópapír vagy csiszolólemez rögzítése: Rögzítsd a megfelelő szemcseméretű csiszolópapírt vagy csiszolólemezt a rezgőfejre. Győződj meg arról, hogy a csiszolófelület teljesen rögzítve van a rezgőfejen.

3. Csiszolás: Kapcsold be a rezgőcsiszolót, majd helyezd a csiszolófelületet a munkafelülethez. Gondosan és egyenletesen haladj a felületen, kis körkörös vagy egyenes mozgásokkal. Ügyelj arra, hogy ne gyakorolj túlzott nyomást a szerszámra, hanem hagyd, hogy a rezgőmozgás végezze a munkát.

4. Tisztítás: Csiszolás után távolítsd el a keletkező port és forgácsot. Használhatsz porzsákot vagy csatlakoztathatsz egy porfelszívó rendszert a rezgőcsiszolóhoz a tisztább munkakörnyezet érdekében.

Fontos, hogy viselj védőfelszerelést, például védőszemüveget, védőmaszkot és védőkesztyűt a szem- és légzőszervi sérülések megelőzése érdekében. Ügyelj arra, hogy megfelelően rögzített és karbantartott csiszolópapírokat vagy csiszolólemezeket használj. Kövesd a gyártó által ajánlott biztonsági és használati útmutatókat a rezgőcsiszoló hatékony és biztonságos használata érdekében.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!