Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Kft.
Wieszt Since 1990

Ütvefúrók


Az ütvefúrók olyan elektromos szerszámok, amelyeket a fúrás és ütvefúrás végzésére terveztek különböző anyagokban, például fában, fémekben, téglaiban vagy betonban. Íme néhány lépés, hogyan használhatod az ütvefúrót:

1. Válassz megfelelő fúrószárat: Az ütvefúrókhoz különféle típusú fúrószárak tartoznak, amelyeket az adott anyaghoz és a fúrás mélységéhez kell kiválasztani. A fúrószáron jelölve van a megfelelő méret és anyag.

2. Rögzítsd a fúrószárat az ütvefúróba: A legtöbb ütvefúrón található egy tokmány, amelybe be kell helyezni a fúrószárat. Tartsd nyomva a tokmány kioldó gombját, majd helyezd be a fúrószárat és engedd el a gombot. Győződj meg róla, hogy a fúrószár szorosan rögzült.

3. Állítsd be a megfelelő fúrási sebességet: Az ütvefúróknak általában sebességszabályzó gombjuk van. Alacsonyabb sebességet használj puha anyagokhoz, mint a fa, és magasabb sebességet kemény anyagokhoz, mint a beton.

4. Helyezd a fúrót az anyaghoz: Helyezd a fúrót az anyag felületére, ahol a lyukat szeretnéd fúrni. Ügyelj arra, hogy a fúrószár merőleges legyen az anyagra, és tartsd stabilan az ütvefúrót.

5. Indítsd el az ütvefúrót: Nyomd le az ütvefúró kapcsolóját vagy ravaszt a működtetéshez. Az ütvefúró elkezdi forgatni a fúrószárat és egyszerre ütni is, hogy előrehaladjon az anyagban. Győződj meg róla, hogy a fúrószár folyamatosan halad előre és ne ragadjon be az anyagban.

6. Ellenőrizd a fúrás mélységét: Ha elérted a kívánt mélységet, hagyd abba a fúrást, és lassan húzd ki a fúrószárat az anyagból.

Fontos, hogy mindig viselj védőszemüveget, védőkesztyűt és megfelelő védőfelszerelést.

    Wieszt Kft. kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!