Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Döngölők-Tömörítők

Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül:

Döngölők és tömörítők olyan gépek, amelyeket általában az építőiparban, utak építésében és talajmunkálatokban használnak. Az alapvető céljuk a talaj vagy az építőanyagok tömörítése és stabilizálása. Ezek a gépek segítenek biztosítani a megfelelő talajstabilitást, az építőanyagok sűrűségét és a tervezett területek megerősítését. Néhány közönséges döngölő és tömörítő típus:

1. Tandem henger: A tandem henger két hengerrel rendelkezik, amelyek egymás mögött helyezkednek el. Ezek a hengerek a talajat vagy az építőanyagot tömörítik a saját súlyukkal, valamint a rezgés segítségével. A tandem hengerek gyakran használatosak útépítésnél és talajstabilizációknál.

2. Tömörítő lemez: A tömörítő lemezek olyan gépek, amelyek egy nagy acéllemezből állnak, és rezgések segítségével tömörítik a talajt vagy az építőanyagot. Ezeket a gépeket általában kisebb területek, járdák, padlók vagy alapozások tömörítésére használják.

3. Járógép: A járógépek olyan döngölők, amelyeket kézi vezérléssel vagy önállóan mozgatható gépekkel lehet használni. Ezek a gépek általában a kisebb munkaterületeken, szűk helyeken vagy meredek terepen történő tömörítésre alkalmasak.

4. Gumikerék tömörítő: A gumikerék tömörítők olyan gépek, amelyek gumikerékekkel vannak felszerelve. Ezek a tömörítők különböző méretben és súlyban érhetők el, és általában útépítési munkálatoknál vagy talajstabilizációnál alkalmazzák.

A döngölők és tömörítők használata segít javítani az építőanyagok sűrűségét, növelni a talaj stabilitását és biztosítani az építési vagy utak minőségét. Fontos azonban megfelelően képzett személyzet által használni ezeket a gépeket, és betartani a biztonsági előírásokat, mivel ezek erőteljes gépek, amelyek potenciális veszélyeket jelenthetnek, ha helytelenül vagy gondatlanul használják őket.