Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Döngölők


A döngölők olyan építőipari gépek, amelyeket általában talajtömörítésre és simításra használnak. Ezek a gépek többnyire útépítési projektek során alkalmazhatók, valamint talaj előkészítésére építkezéseknél, parképítésnél, járdák vagy parkolók létrehozásánál, valamint más talajmunkálatoknál.

A döngölők rendelkezhetnek kerekes vagy gumikerekes kivitelben, és általában egy vagy két acélhengerrel rendelkeznek, amelyek a talaj felszínén gördülnek végig. Az acélhengerek súlyukkal és vibrációval segítenek a talaj tömörítésében, stabilitásának növelésében és simításában.

A döngölők használata során a következő szempontokat kell figyelembe venni:

1. Terület előkészítése: A területet elő kell készíteni a döngölő munkájához. Ez magában foglalhatja a talaj felületének síkosságát, a kiemelkedő objektumok eltávolítását és más előkészítő munkákat.

2. Működési sebesség és irány: A döngölőt megfelelő sebességgel és irányban kell vezetni a talajon. A megfelelő sebesség és irány biztosítja a hatékony tömörítést és simítást.

3. Tömörítési módok: A döngölők általában rendelkeznek vibrációs és nem vibrációs tömörítési módokkal. A vibrációs módok hatékonyabbak a lazább talajok tömörítésében, míg a nem vibrációs módok alkalmasabbak a szilárdabb talajokra.

4. Biztonság: Mindig ügyelj a megfelelő biztonsági előírások betartására a döngölő használata során. Viselj védőfelszerelést, és ne engedd meg, hogy mások a közelben tartózkodjanak a munkaterületen.

5. Karbantartás: Rendszeresen ellenőrizd és tartsd karban a döngölőt a hatékony működés érdekében. Ellenőrizd az olajszintet, a hengerek állapotát és más fontos alkatrészeket.

Fontos, hogy a döngölők használata előtt megfelelő képzést és tapasztalatot szerezz a gépkezelés terén, és mindig kövesd az adott gép gyártója által biztosított utasításokat és ajánlásokat. Ez biztosítja a biztonságos és hatékony munkavégzést.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!