Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Betontechnológia

Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül:

A betontechnológiai gépek olyan eszközök és gépek, amelyek segítségével a beton előállítása, keverése, szállítása és feldolgozása történik. Ezek a gépek fontos szerepet játszanak az építőiparban és az infrastrukturális projektekben. Itt van néhány példa a betontechnológiai gépekre:

1. Betonkeverők: A betonkeverők azok a gépek, amelyekben az alapanyagok (cement, homok, kavics, víz stb.) összekeverednek, hogy beton keletkezzen. Kaphatók hordozható, kézi keverők és nagy teljesítményű, targoncával mozgatható keverők is.

2. Betonszállító teherautók: Ezek a teherautók a friss betont szállítják az előállítási helyről a helyszínre. A teherautók hátuljában található betontartályban a kevert betont szállítják, és a tartály különböző mechanizmusokkal dönthető, hogy a betont a kívánt helyre lehessen önteni.

3. Betonpumpák: A betonpumpák lehetővé teszik a friss beton hatékony és pontos helyszíni kiszállítását. Ezeken a gépeken keresztül a beton csővezetékrendszerén keresztül pumpálható, hogy elérje a nehezen hozzáférhető helyeket vagy nagy távolságokat.

4. Betonlapátok és betonterítők: Ezek a gépek segítenek a beton terítésében és elosztásában a helyszínen. Betonlapátokkal kézi erővel mozgatható a friss beton, míg a betonterítők speciális gépek, amelyekkel a betont egyenletesen el lehet oszlatni és simítani.

5. Betonvibrátorok: A betonvibrátorok a beton feldolgozásában használatosak. A vibrátorok rezgésekkel rendelkeznek, amelyeket a betonba helyeznek, hogy segítsenek a levegőbuborékok eltávolításában és a beton tömörítésében, hogy jobb minőségű és tartósabb beton réteget hozzanak létre.

Ezen kívül számos más betontechnológiai gép is létezik, amelyeket a beton előállítása, kezelése és feldolgozása során használnak. Fontos megjegyezni, hogy ezek a gépek különböző méretben, kapacitásban és funkcionalitással érhetők el!