Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Gérvágók,Szúrófűrészek


Gérvágók és szúrófűrészek olyan elektromos szerszámok, amelyeket fa-, műanyag- és fémmunkákhoz használnak. Ezek a szerszámok lehetővé teszik a pontos és gyors vágást különböző anyagokban, legyen szó egyenes vagy görbe vágásokról.

1. Gérvágó (körfűrész):
- A gérvágó egy elektromos kézi szerszám, amelyben egy fogas körfűrészlap található, amelyet a motor hajt meg.
- A gérvágó segítségével egyenes és precíz vágásokat lehet végezni a faanyagban, laminált padlóban, furnérozott anyagokban és más hasonló anyagokban.
- A gérvágóknak lehet állítható vágási szöge és vágásmélysége, így lehetővé teszik a különböző vágási beállításokat és mintázatokat.

2. Szúrófűrész:
- A szúrófűrész egy kézi elektromos szerszám, amelyben egy fűrészlap függőlegesen mozog fel és le, és lehetővé teszi a precíz vágásokat és bemetszéseket.
- A szúrófűrész segítségével lehet különböző anyagokban, például faanyagban, fémekben és műanyagokban vágásokat végezni.
- A szúrófűrészeknek lehet állítható vágási szöge és sebessége, és különféle fűrészlapokat lehet használni a különböző anyagokhoz és vágási feladatokhoz.

Mind a gérvágók, mind a szúrófűrészek használata során fontos a megfelelő biztonsági óvintézkedések betartása, mint például védőszemüveg és védőkesztyű viselése, valamint a munkadarab és a szerszám megfelelő rögzítése. Továbbá, mindig ügyelj a megfelelő fűrészlap használatára és a szükséges karbantartásra, mint például a fűrészlap élességének ellenőrzése és időben történő cseréje.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!