Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Kft.
Wieszt Since 1990

Egyéb eszközök

Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül:
1. Polisztirol vágó: A polisztirol vágó olyan eszköz, amelyet a polisztirol habanyag (ismertebb nevén hungarocell vagy szigetelőhab) munkák során használnak. Ez az eszköz lehetővé teszi a precíz és sima vágást a polisztirol lemezek vagy táblák kialakításához vagy formázásához. A polisztirol vágók általában hőt alkalmaznak a vágási felületen, amely segít a habanyag könnyű és pontos vágásában.

2. Viacolor törő: A viacolor törő olyan eszköz, amelyet a burkolólapok, csempék vagy kőlapok töréséhez használnak. Ez az eszköz lehetővé teszi a precíz és egyenes törést az anyagban, így könnyebbé válik a megfelelő méretű és formájú darabok kialakítása. A viacolor törők általában két acélpenge között működnek, amelyek a megfelelő ponton alakítják ki a törést a burkolólapokban.

3. Áramelosztók: Az áramelosztók olyan eszközök, amelyek a villamosenergia elosztását és csatlakoztatását szolgálják. Ezek az eszközök általában több aljzattal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a különböző elektromos készülékek vagy eszközök csatlakoztatását egy központi helyről. Az áramelosztók hasznosak lehetnek építkezéseken vagy olyan helyeken, ahol több elektromos eszközt kell táplálni egyidejűleg, és a rendelkezésre álló aljzatok korlátozottak.

Fontos megjegyezni, hogy ezek az eszközök szakmai környezetben vagy tapasztalt szakember felügyelete mellett használandók. Mindig kövesse az eszközök gyártójának utasításait és biztonsági előírásait, és ügyeljen a megfelelő védőfelszerelés viselésére és a munkavédelmi előírások betartására.