Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Viacolor törő


A Viacolor törő egy szerszám, amelyet a csempe- és járólapok, valamint egyéb kerámia burkolóanyagok törésére használnak. A Viacolor törővel könnyedén vághatsz és törhetsz csempéket és járólapokat, hogy megfelelő méretű darabokat kapj a burkolási projektedhez. Íme néhány lépés, hogyan használhatod a Viacolor törőt:

1. Válassz megfelelő Viacolor törőt: A Viacolor törők különböző méretűek lehetnek, attól függően, hogy milyen vastag viacolort vagy járólapot szeretnél törni. Válassz olyan törőt, amely képes kezelni a kívánt anyagot és vastagságot.

2. Jelöld meg a vágási vonalat: A csempe vagy járólap törése előtt jelöld meg a vágási vonalat. Használhatsz ceruzát vagy jelölőt, hogy egyértelmű vonalat hozz létre, ahol szeretnéd elvágni a burkolóanyagot.

3. Helyezd be a csempét vagy járólapot a Viacolor törőbe: Nyisd szét a Viacolor törő karjait és helyezd be a csempét vagy járólapot a megfelelő pozícióba. Ügyelj arra, hogy a vágási vonal a törő alatt legyen.

4. Justírozd a törőt: Az állítható Viacolor törőknél győződj meg róla, hogy a vágási vonal pontosan illeszkedik a törőhöz, és a törő karjai a megfelelő ponton vannak.

5. Nyomd le a Viacolor törőt: Nyomd le a Viacolor törő karjait erőteljesen a csempe vagy járólap felé, hogy a vonal mentén egyenletesen törjön el. Használj mindkét kézfejet a törés megfelelő erejének biztosításához.

6. Ellenőrizd az eredményt: Ellenőrizd a törés minőségét és az elválasztott darabot. Ha szükséges, finomítsd a tört vonalat vagy igazítsd a csempét a kívánt méretre.

Fontos, hogy mindig viselj védőszemüveget és védőkesztyűt, amikor a Viacolor törőt használod, hogy megóvd magad a lehetséges sérülésektől. Tartsd be a gyártó által ajánlott biztonsági előírásokat és használati útmutatót.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!