Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Felületkezelő gépek

Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül:
A felületkezelő gépek olyan eszközök és gépek, amelyek segítenek a különböző anyagok felületének előkészítésében, tisztításában és/vagy bevonatolásában. Ezek a gépek különböző iparágakban, mint például az építőipar, autóipar vagy fémipar, használatosak. Itt van néhány példa a felületkezelő gépekre:

1. Homokszóró gépek: A homokszóró gépek segítségével a felületek tisztítása és előkészítése történik. Ezek a gépek magas nyomású levegővel vagy vízzel lőnek homokot vagy más abraszív anyagokat a felületekre, hogy eltávolítsák a szennyeződéseket, rozsdát, festéket vagy egyéb bevonatokat.

2. Festékszóró gépek: A festékszóró gépek permetezik a festéket vagy bevonatot a felületre egyenletesen és hatékonyan. Ezek a gépek lehetnek légnyomásos, elektrosztatikus vagy pneumatikus rendszerekkel ellátottak, és különböző anyagokat, mint például festéket, lakkot vagy bevonatot, lehet velük felvinni a felületekre.

3. Hőkezelő gépek: A hőkezelő gépek segítségével a felületek hőkezelése történik. Ilyen gépek lehetnek hőlégkezelők, hőkamrák vagy indukciós hőkezelő berendezések. A hőkezelés célja lehet a felületek melegítése, hőre lágyítása, keményítése vagy más tulajdonságainak módosítása.

4. Lemezgyártó gépek: A lemezgyártó gépek olyan eszközök és gépek, amelyek a fémlemezek formázására és megmunkálására szolgálnak. Ide tartoznak például hajlító gépek, préselő gépek, lemezollók vagy lemezgyűrűzők. Ezek a gépek lehetővé teszik a fémlemezek különböző formáinak és méreteinek előállítását.