Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Ütvecsavarbehajtók


Ütvecsavarbehajtók, más néven ütvefúrók, erős eszközök, amelyek lehetővé teszik a csavarok behajtását és lyukak fúrását kemény anyagokban, például betonban vagy téglában. A következő lépésekben bemutatom, hogyan használhatod az ütvecsavarbehajtót:

Válassz megfelelő fúrószárat: Az ütvecsavarbehajtók általában speciális fúrószárakat használnak kemény anyagokhoz, mint például a beton vagy a tégla. Válassz olyan fúrószárat, amely megfelel a fúrás céljának és a kívánt lyukméretnek.

Helyezd be a fúrószárat az ütvecsavarbehajtóba: Vegyük ki a tokmányt vagy a tartót az ütvecsavarbehajtóból, majd helyezzük be a kiválasztott fúrószárat a tokmányba. Húzd meg a tokmányt, hogy biztonságosan rögzüljön.

Állítsd be a forgatási sebességet és az ütés erejét: Az ütvecsavarbehajtók rendelkezhetnek forgatási sebesség beállításával és ütési erőszabályzóval is. Állítsd be a megfelelő sebességet és ütési erőt az anyagtól és a feladattól függően. A kemény anyagokhoz általában magasabb sebességet és ütési erőt használnak.

Helyezd a fúrót az anyaghoz: Helyezd a fúrószárat az anyag felületére, ahol a lyukat szeretnéd fúrni. Győződj meg róla, hogy a fúrószár merőleges legyen az anyagra, és tartsd stabilan az ütvecsavarbehajtót.

Indítsd el az ütvecsavarbehajtót: Nyomd le az ütvecsavarbehajtó kapcsolóját vagy ravaszt a működtetéshez. Az ütvecsavarbehajtó elkezdi a fúrást és az ütéseket kombinálni, hogy előrehaladjon a kemény anyagban. Győződj meg róla, hogy a fúrószár folyamatosan halad előre és ne ragadjon be az anyagban.

Ellenőrizd a fúrás mélységét: Ha elérted a kívánt mélységet, hagyd abba a fúrást, és lassan húzd ki a fúrószárat az anyagból.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!