Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Gyaluk,Marók


Gyaluk és marók olyan szerszámok, amelyeket fa- vagy fémmunkákhoz használnak. Ezek a szerszámok lehetővé teszik a anyagok formázását, simítását, bemetszéseket és egyéb munkafolyamatokat.

1. Gyalu:
- A gyalu egy kézi szerszám, amelyet a faanyag síkosságának és simaságának elérésére használnak.
- A gyalunak egy fém pengéje van, amelyet az anyag felszínéhez tolva lehetővé teszi a vékony réteg levételét.
- A gyalu a faanyag síkosságának és vastagságának beállításával különböző vágási mélységeket és finomságokat lehet elérni.

2. Maró:
- A maró egy elektromos vagy kézi szerszám, amelyet főként fém- vagy faanyagokban vágáshoz, formázáshoz vagy bemetszésekhez használnak.
- A maróknak forgó vágóélük van, amelyet a megfelelő sebességgel mozgatva levághatnak anyagot vagy különféle formákat hozhatnak létre.
- A marók különféle típusú és alakú vágóélekkel rendelkeznek, amelyek különböző vágási mintázatokat és mélységeket eredményeznek.

Mind a gyaluk, mind a marók használatakor fontos a megfelelő biztonsági óvintézkedések betartása, mint például védőszemüveg és védőkesztyű viselése. Ügyelj arra, hogy a munkadarabot megfelelően rögzítsd, és a szerszámot pontosan és stabilan vezesd. Győződj meg arról, hogy a pengék élesek és megfelelően be vannak állítva a kívánt munkafolyamat elvégzéséhez.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!