Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Kft.
Wieszt Since 1990

Fúrógépek


A fúrógépek használata szintén fontos képesség a különböző szerelési és barkácsolási feladatokban. Segítségükkel lyukakat fúrhatunk különféle anyagokban, például fában, fémekben vagy műanyagban. Íme néhány lépés, hogyan használhatod a fúrógépet:

1. Válassz megfelelő fúrószárat: A fúrógépek általában különféle méretű fúrószárral rendelkeznek. Válassz olyan fúrószárat, amely megfelel a fúrni kívánt lyuk átmérőjének és az anyagnak.

2. Rögzítsd a fúrószárat a fúrógépbe: Távolítsd el a fúrótokmányt a fúrógépről, majd helyezd be a kiválasztott fúrószárat a tokmányba. Húzd meg a tokmányt vagy a tartót, hogy biztosan rögzítse a fúrószárat.

3. Állítsd be a megfelelő forgatási sebességet: A fúrógépek általában rendelkeznek forgatási sebesség beállítási lehetőséggel. Állítsd be a megfelelő sebességet az anyagtól függően. Általában keményebb anyagokhoz alacsonyabb sebességet, míg puha anyagokhoz magasabb sebességet használunk.

4. Helyezd a fúrót az anyaghoz: Helyezd a fúrót az anyag felületére, ahol a lyukat szeretnéd fúrni. Győződj meg róla, hogy a fúrószár merőleges legyen az anyagra, és stabilan tartsd a fúrógépet.

5. Indítsd el a fúrógépet: Nyomd le a fúrógép kapcsolóját vagy ravaszt a működtetéshez. Indítsd el a fúrást lassú és egyenletes nyomással. Ügyelj arra, hogy a fúrószár ne csússzon vagy blokkoljon az anyagban.

6. Fúrj a megfelelő mélységig: Folytasd a fúrást a kívánt mélységig. Ha elérted a kívánt mélységet, hagyd abba a fúrást, és lassan húzd ki a fúrószárat az anyagból.

Fontos, hogy mindig figyelj a biztonságra a fúrás során. Viselj védőszemüveget és megfelelő védőfelszerelést, és győződj meg arról, hogy az anyag és a fúrószár megfelelően rögzült. Olvass el minden használati útmutatót és kövesd a gyártó ajánlásait a fúrógép biztonságos és hatékony használatához.

    Wieszt Kft. kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!