Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Vágás, Hajlítás

Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül:
Vágó és hajlító gépek olyan eszközök, amelyek segítségével anyagokat, például fémlemezeket vagy csöveket lehet vágni és hajlítani a kívánt alakzatok eléréséhez. Ezek a gépek gyakran használatosak az iparban, a műhelyekben, a fémfeldolgozásban és az építőiparban. Néhány közös vágó és hajlító gép típus a következő:

1. Lemezvágó gép: Ezek a gépek lehetővé teszik a fémlemezek pontos és hatékony vágását. Az egyik leggyakoribb típus a guillotine vágógép, amely egy lapos késsel rendelkezik, amelyet lefelé hajtanak a lemezre. Ezenkívül léteznek körvágó gépek, amelyek kör alakú vágókéssel rendelkeznek, és lézer- vagy plazmavágó gépek is, amelyek nagy pontossággal vágják a lemezeket.

2. Csővágó gép: Ezek a gépek kifejezetten a különböző méretű csövek vágására szolgálnak. A csővágó gépek lehetnek manuális vagy gépi működtetésűek. A manuális csővágók általában ollóhoz hasonlóak, amelyek segítségével a csövet a kívánt helyen el lehet vágni. A gépi csővágók pedig általában forgóvágók, amelyeket a cső körül forgatnak, így egyenletes vágást biztosítva.

3. Hajlítógép: Ez a gép lehetővé teszi a lemezek vagy csövek hajlítását a kívánt szögben vagy alakban. A hajlítógépek lehetnek kézi vagy CNC vezérelt. A kézi hajlítógépek általában olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik a lemez vagy a cső kézi hajlítását, míg a CNC vezérelt gépek precíziós hajlítást biztosítanak, ahol a hajlítási paramétereket előre beprogramozzák.

4. Csőhajlító gép: Ezek a gépek kifejezetten a csövek hajlítására szolgálnak. A csőhajlító gépek különböző szerszámokkal vannak felszerelve, amelyek lehetővé teszik a különböző sugarú hajlítások elvégzését. Ezek a gépek általában hidraulikusan vagy elektromosan működnek.