Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Horonyvágó- falvágó


A horonyvágó, más néven falvágó, egy speciális szerszám, amelyet a falakban vagy más építési elemekben horonyok vagy vágások kialakítására használnak. Ezek a vágóeszközök lehetnek elektromos vagy pneumatikus meghajtásúak, és általában különféle vágókorongokat használnak a kívánt horony mélységének és szélességének eléréséhez.

A horonyvágók használata előtt fontos az alábbi szempontok figyelembevétele:

1. Biztonság: A horonyvágó használata során fontos viselni a megfelelő védőfelszerelést, például védőszemüveget, védőmaszkot és védőkesztyűt. Ügyelj arra, hogy a vágókorong ne érjen sem a kezedhez, sem más testrészeidhez.

2. Jelölés és előkészítés: Jelöld meg a falon vagy más építési elemen a horony helyét és méretét. Használhatsz ceruzát vagy más jelölőeszközt a pontos vágási vonal meghatározásához. Ellenőrizd a falban lévő vezetékeket, csöveket vagy egyéb rejtett elemeket, hogy elkerüld a károsodást.

3. Vágás mélysége és sebessége: Állítsd be a horonyvágó gépen a kívánt vágási mélységet és sebességet a horony elkészítéséhez. Kezdd alacsony sebességen és fokozatosan növeld a sebességet, hogy megakadályozd a gép túlzott vibrálását vagy az anyag túlzott felhevülését.

4. Stabilitás és irányítás: Tartsd stabilan a horonyvágó gépet, és irányítsd azt a vágási vonal mentén. Ügyelj arra, hogy folyamatosan és egyenletesen haladj a vágás során, hogy elkerüld az anyag túlzott károsodását vagy a gép megakadását.

5. Por és törmelék kezelése: A horonyvágás során jelentős mennyiségű por és törmelék képződhet. Használj megfelelő porleválasztó rendszert vagy szívóberendezést, és viselj légzésvédő maszkot, hogy megvédje a tüdődet a belélegzett porral szemben.

A horonyvágó gépek használata során mindig kövesd a gyártó által biztosított utasításokat és ajánlásokat, valamint ügyelj a megfelelő karbantartásra és tisztításra a gép optimális működése érdekében.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!