Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Multivágó


A multivágó, más néven univerzális vágó vagy sokoldalú vágó, egy olyan szerszám, amely sokféle feladatot képes elvégezni. Ez a szerszám általában elektromos vagy akkumulátoros meghajtással rendelkezik, és különböző kiegészítőkkel és vágófejekkel használható.

A multivágó sokoldalúsága miatt számos alkalmazási területe van, például:

1. Vágás: A multivágó képes vágást végezni különböző anyagokban, például fában, műanyagban, fémekben és még csempe vagy greslap vágására is alkalmas lehet.

2. Ráékelés: A multivágó segítségével könnyedén lehet ráékeléseket készíteni falakban vagy más felületeken. Ez hasznos lehet például vezetékek, csövek vagy kiemelések elhelyezéséhez.

3. Csiszolás és reszelés: A multivágó különböző csiszoló- és reszelőfejekkel is felszerelhető, amelyek segítségével finomítani lehet az anyagok felületét vagy élekét.

4. Réselés: A multivágóval lehetőség van réselések készítésére, például bútorok összeszerelésekor vagy egyéb szerelési feladatoknál.

5. Karcolás és gravírozás: A megfelelő kiegészítőkkel a multivágó alkalmas lehet karcolások vagy gravírozások készítésére is.

A multivágó használata előtt mindig olvasd el a gyártó által biztosított utasításokat és figyelj a biztonsági előírásokra. Szükség lehet védőszemüvegre, védőkesztyűre és egyéb védőfelszerelésre, hogy megóvd magad a sérülésektől. Ügyelj arra, hogy a multivágó megfelelően legyen rögzítve és stabilan működjön, és mindig használd a megfelelő vágófejet vagy kiegészítőt az adott feladathoz.

A multivágó sokoldalúsága miatt nagyon praktikus szerszám lehet a különböző feladatok elvégzéséhez, de mindig győződj meg arról, hogy a megfelelő kiegészítőt és vágófejet használod az adott anyaghoz és munkafolyamathoz.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!