Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Utólagos szigetelés


A tömítéshely marógép egy speciális eszköz, amelyet a tömítések, csatlakozók, szelepek és más hasonló alkatrészek megmunkálására használnak. Ez a gép lehetővé teszi a precíz és pontos munkát, amely kulcsfontosságú a tömítések és csatlakozók megfelelő illeszkedéséhez és teljesítményéhez.

A tömítéshely marógép általában a következő részekből áll:

1. Marógép test: Ez a gép alapvető része, amely tartalmazza a motorházat és a hajtóművet. A motor és a hajtómű a marógép mozgatásáért felelős, és lehetővé teszik a megfelelő fordulatszám beállítását.

2. Marófej: A marófej egy cserélhető szerszámrész, amelyet a tömítések és csatlakozók megmunkálására használnak. A marófejek különböző méretűek és alakúak lehetnek a különböző munkadarabokhoz és feladatokhoz.

3. Ellenőrző műszerek: A tömítéshely marógépek gyakran rendelkeznek beépített mérőeszközökkel és skálákkal, amelyek segítenek a pontos és precíz munkavégzésben. Ezek a műszerek lehetnek például magasságmérők, távolságmérők vagy más ellenőrző eszközök.

A tömítéshely marógép használata a következő lépésekből állhat:

1. Beállítás: Ellenőrizd és állítsd be a megfelelő fordulatszámot a munkadarab és a használt marófej típusa alapján. Győződj meg róla, hogy a marófej stabilan és biztonságosan van felszerelve.

2. Rögzítés: Rögzítsd megfelelően a munkadarabot a megfelelő tartóeszközben vagy fogantyúban, hogy stabilan és biztonságosan legyen elhelyezve a marógépen.

3. Megmunkálás: Kapcsold be a tömítéshely marógépet, majd vigyázz a marófej pontos és egyenletes mozgatására a tömítéshelyen. Ügyelj a megfelelő nyomásra és sebességre, hogy a tömítés megfelelően legyen megmunkálva.

4. Ellenőrzés: Vizsgáld meg a megmunkált tömítést, hogy ellenőrizd a megfelelő illeszkedést és minőséget. Szükség esetén ismételd meg a marófolyamatot a kívánt eredmény eléréséhez.

5. Biztonság és tisztítás: Használat után kapcsold ki a tömítéshely marógépet, és várj, amíg a marófej teljesen leáll. Távolítsd el a gépet a munkadarabtól, majd tisztítsd meg a marógépet a keletkező portól és forgácsoktól.

Fontos, hogy mindig viselj megfelelő védőfelszerelést, például védőszemüveget, védőmaszkot és védőkesztyűt a szem- és légzőszervi sérülések megelőzése érdekében. Kövesd a gyártó által ajánlott biztonsági és használati útmutatókat a tömítéshely marógép hatékony és biztonságos használata érdekében.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!