Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Lamello


A Lamello egy speciális szerszámrendszert jelent, amelyet bútor- és faipari munkákhoz használnak. A Lamello rendszerben a fából készült munkadarabokat egymáshoz kapcsolják speciális foglalatok és rúdcsavarok segítségével. Ez a kapcsolási módszer lehetővé teszi a megbízható és erős összekapcsolást, amelyet könnyen szétszerelhetnek vagy újra összeállíthatnak szükség esetén.

A Lamello rendszerben a következő fő elemei találhatók:

1. Lamello foglalatok: Ezek a foglalatok a fából készült munkadarabokba kerülnek, és speciális alakú bemélyedéseket tartalmaznak a Lamello rúd befogadásához.

2. Lamello rúd: Ezek a kis méretű rúdok a foglalatokba helyezhetők, és szorosan összekapcsolják a munkadarabokat. A Lamello rúdoknak finom bordázott felületük van, ami javítja a kapcsolat stabilitását.

3. Lamello gépek: A Lamello rendszerhez speciális gépeket is kínálnak, például Lamello marókat és Lamello kapcsoló gépeket, amelyek segítenek a foglalatok és rúdak pontos elhelyezésében és beillesztésében.

A Lamello rendszer használata a következő lépéseket foglalja magában:

1. A munkadarabok előkészítése: A munkadarabokon készíts bemélyedéseket a Lamello foglalatok befogadásához. Ehhez használhatsz Lamello gépeket vagy más megfelelő eszközöket.

2. Foglalatok beillesztése: Helyezd be a foglalatokat a munkadarabok bemélyedéseibe. Ügyelj arra, hogy a foglalatok pontosan illeszkedjenek és szorosan rögzüljenek a fában.

3. Rúdak beillesztése: Helyezd be a Lamello rúdakat a foglalatokba. A rúdakat nyomd a foglalatok mélyére, hogy biztos és stabil kapcsolatot hozz létre.

4. Kapcsolás: Rögzítsd össze a munkadarabokat a Lamello rendszerrel. Ellenőrizd a kapcsolat stabilitását és szükség esetén igazítsd a foglalatok és rúdak pozícióját.

A Lamello rendszer használata során fontos figyelembe venni a megfelelő méretválasztást és a szükséges előkészítő munkákat. Mindig kövesd a Lamello rendszer gyártója által ajánlott utasításokat és biztonsági előírásokat. Gyakorlat és tapasztalat segíthet a Lamello rendszer hatékony és pontos használatában.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!