Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Aluminium rámpa


Az alumínium rámpák olyan szerkezetek, amelyeket általában az akadálymentesítés céljából használnak, hogy könnyebbé tegyék a kerekes székekkel vagy más mozgáskorlátozott személyekkel történő közlekedést. Az alumínium rámpák kiválóan alkalmasak otthoni vagy nyilvános helyeken, például épületek bejáratainál, járdákon, üzletekben vagy parkokban.

Az alumínium rámpák előnyei közé tartozik:

1. Könnyű súly: Az alumíniumból készült rámpák könnyűek és könnyen mozgathatók, ami könnyebb telepítést és átalakítást tesz lehetővé.

2. Tartósság: Az alumínium erős és tartós anyag, amely ellenáll a rozsdának és más környezeti hatásoknak. Ez biztosítja a rámpa hosszú élettartamát és ellenálló képességét.

3. Biztonság: Az alumínium rámpák sima felülettel rendelkeznek, amelyen a kerekes székek vagy más járóeszközök stabilan és biztonságosan mozoghatnak. Néhány rámpának speciális csúszásmentes bevonata is lehet.

4. Telepítési sokoldalúság: Az alumínium rámpák könnyen telepíthetők és szerelhetők a különböző helyszínekhez. Rugalmasak és változtathatók a szükségletek szerint, például a hossz, a magasság vagy a dőlésszög tekintetében.

5. Karbantartásmentesség: Az alumínium rámpák alacsony karbantartást igényelnek. Nem igényelnek festést vagy speciális kezelést a tartósság fenntartásához.

Amikor alumínium rámpát választasz, fontos figyelembe venni a helyszín konkrét igényeit és az adott helyszínen érvényes akadálymentesítési előírásokat. A biztonságos használat érdekében ajánlott szakemberrel konzultálni a megfelelő méret, dőlésszög és egyéb kritériumok meghatározása érdekében.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!