Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Lemezvágó- lyukasztó


A lemezvágó és lyukasztó olyan szerszámok, amelyeket a fémlemezek vagy más anyagok vágására és lyukasztására használnak. Ezek a szerszámok különböző típusokban és méretekben érhetők el, és lehetnek manuális vagy gépi meghajtásúak.

Lemezvágó:
A lemezvágók segítségével fémlemezeket, műanyagokat vagy más anyagokat lehet vágni. Különböző típusok léteznek, például kézi lemezvágók, körfűrészek vagy darabolók. A lemezvágók általában vágókorongokat vagy vágólappokat használnak, amelyek különböző anyagokhoz és vastagságokhoz alkalmasak. A gépi lemezvágók nagyobb termelékenységet és precíziót tesznek lehetővé, míg a kézi lemezvágók inkább kisebb munkákhoz ajánlottak.

Lyukasztó:
A lyukasztók segítségével kör alakú vagy más formájú lyukakat lehet készíteni anyagokban. Ezeket általában fémlemezek vagy műanyagok lyukasztására használják. Kézi lyukasztók, csipeszek vagy fúrók lehetnek, amelyek különböző méretű és alakú lyukakat képesek készíteni. A gépi lyukasztók, mint például oszcilláló lyukasztók vagy hidraulikus lyukasztók, nagyobb méretű vagy mennyiségű lyukak készítésére alkalmasak.

A lemezvágó és lyukasztó használata során fontos figyelembe venni a következőket:

1. Biztonság: Mindig viselj megfelelő védőfelszerelést, például védőszemüveget, védőkesztyűt és fülvédőt, hogy megvédje a testrészeidet a sérülésektől. Ügyelj arra, hogy a vágó vagy lyukasztó szerszám megfelelően legyen rögzítve és biztonságosan működjön.

2. Anyag előkészítése: Jelöld meg a vágási vagy lyukasztási pontot a lemezen, és ügyelj arra, hogy a lemez stabilan legyen rögzítve vagy támasztva a vágás vagy lyukasztás során.

3. Vágás vagy lyukasztás technika: Tartsd stabilan a szerszámot, és egyenletes erővel haladj a vágás vagy lyukasztás irányába. Ü

gyelj arra, hogy a szerszám megfelelő sebességen legyen beállítva, és a vágókorong vagy lyukasztó fej megfelelően legyen élesítve vagy cserélve, ha szükséges.

4. Por és törmelék kezelése: A vágás vagy lyukasztás során jelentős mennyiségű por vagy törmelék képződhet. Használj megfelelő porleválasztó rendszert vagy szívóberendezést, és viselj légzésvédő maszkot, hogy megvédje a tüdődet a belélegzett porral vagy szennyeződéssel szemben.

Fontos megjegyezni, hogy a konkrét lemezvágó vagy lyukasztó műveletekhez a gyártó által biztosított utasításokat és ajánlásokat kell követni, valamint megfelelő gondossággal kell elvégezni a munkát a biztonság és a kívánt eredmény elérése érdekében.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!