Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Sarokcsiszolók


A sarokcsiszoló, más néven flex vagy körfűrész, egy kéziszerszám, amelyet általában fém- vagy kőfelületek csiszolására, vágására és megmunkálására használnak. A sarokcsiszoló erőteljes motorral és egy körfűrésszel vagy csiszolótárcsával van felszerelve, amelyet általában egy fogantyúval és egy kioldógombbal lehet vezérelni.

A sarokcsiszoló sokféle feladatot képes elvégezni, köztük:

1. Vágás: A sarokcsiszolót gyakran használják anyagok, például fémlemezek, csempek vagy kődarabok vágására. A megfelelő vágótárcsával felszerelve a sarokcsiszoló hatékonyan és precízen vág át különböző vastagságú anyagokat.

2. Csiszolás: A sarokcsiszoló csiszolótárcsákkal vagy csiszolókerekekkel is használható. Ez lehetővé teszi az anyagok felületének simítását, élek kerekítését vagy éleik megmunkálását.

3. Rendrakás: A sarokcsiszoló segítségével rozsdát, festéket vagy egyéb rétegeket lehet eltávolítani a felületekről, hogy előkészítse azokat festéshez vagy más további munkafolyamatokhoz.

4. Méretre vágás: A sarokcsiszolóval lehetőség van az anyagok méretre vágására vagy testreszabására, például fémcsövek vagy profilok esetén.

A sarokcsiszolók nagyon erőteljesek és hatékonyak, de azok használata biztonságosan történjen. A következő pontokra figyelj oda:

1. Védőfelszerelés: Mindig viselj védőszemüveget, védőmaszkot, védőkesztyűt és fülvédőt, hogy megvédje a testrészeidet a szilárd részecskék, por vagy zaj okozta sérülésektől.

2. Stabilitás: Rögzítsd megfelelően az anyagot vagy munkadarabot, hogy stabilan és biztonságosan tudj dolgozni. Ügyelj arra, hogy a munkadarab ne mozogjon vagy ne repüljön el a csiszolás vagy vágás során.

3. Megfelelő tárcsa kiválasztása: Használj megfelelő tárcsát az adott feladathoz és anyaghoz. Például használj vágótárcsát a vágáshoz, csiszolótárcsát a csiszoláshoz stb. Mindig olvasd el a tárcsa címkéjén feltüntetett utasításokat és ajánlásokat.

4. Biztonságos tárolás: A sarokcsiszolót mindig biztonságos helyen tárold, távol gyermekektől vagy nem megfelelő személyektől. Ügyelj arra, hogy a kábel ne sérüljön, és megfelelően csomagold be vagy rögzítsd a szerszámot a tárolás során.

Ezek az alapvető útmutatók a sarokcsiszoló biztonságos és hatékony használatához. Mindig olvasd el a gyártó által biztosított utasításokat és ajánlásokat a konkrét modellre vonatkozóan, hogy megfelelően és biztonságosan tudj dolgozni.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!