Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Csőfagyasztó


A csőfagyasztó egy speciális eszköz, amelyet a vízvezeték-csövek lezárására vagy ideiglenes lefagyasztására használnak. A csőfagyasztók általában két részből állnak: a fagyasztófejből és a fagyasztóközegből.

A fagyasztófej egy olyan eszköz, amelyet a vízvezeték-csőre helyeznek, és hőmérsékletét alacsonyra csökkenti, hogy a vízvezeték-csőben található víz megfagyjon. Ez a fagyasztás ideiglenesen lezárja a csövet, lehetővé téve a munkavégzést anélkül, hogy az egész vízvezeték-rendszert le kellene zárni.

A fagyasztóközeg általában folyékony nitrogén vagy egy másik hűtőfolyadék, amelyet a fagyasztófejhez vezetnek. A fagyasztóközeg hőmérséklete nagyon alacsony, és hőelvonással hűti le a fagyasztófejet, ami lehetővé teszi a csőfagyasztást.

A csőfagyasztók segítségével lehetőség van a vízvezeték-csövek biztonságos lezárására, javítására vagy cseréjére anélkül, hogy az egész vízvezeték-rendszert le kellene zárni. Ez időt és költséget takaríthat meg, valamint minimális kényelmetlenséget okoz a felhasználók számára.

Fontos azonban megfelelően és biztonságosan használni a csőfagyasztót. A gyártó által megadott útmutatókat és biztonsági előírásokat mindig be kell tartani. A fagyasztás során keletkező hideg és a fagyasztóközeg körültekintő kezelést igényel, és a megfelelő védőfelszerelést, például védőkesztyűt és szemvédelmet kell viselni.

A csőfagyasztók hatékony eszközök a vízvezeték-csövek munkavégzésének megkönnyítésére és időtakarékos megoldást nyújtanak. Azonban a csőfagyasztók használata speciális szakértelmet és tapasztalatot igényel, ezért javasolt szakember segítségét kérni, ha nincs megfelelő tapasztalatod vagy képzésed ezen az területen.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!