Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Fúró -Véső Kalapácsok


A fúró-véső kalapácsok olyan elektromos szerszámok, amelyek kombinálják a fúrás és a vésés funkcióit. Ezeket a kalapácsokat általában építőipari munkákban, például falak, beton vagy kő fúrásához és véséséhez használják. A fúró-véső kalapácsok erőteljes ütésszerű mozgást hoznak létre, amely lehetővé teszi a hatékony fúrást és vésést kemény anyagokban.

A fúró-véső kalapácsokat általában három fő funkcióra tervezték:

1. Fúrás: A fúró-véső kalapácsok fúró üzemmódban használhatók, ami azt jelenti, hogy képesek lyukakat fúrni a különböző anyagokban, például betonban vagy kőben. A fúró üzemmódhoz speciális fúrófejeket kell használni, amelyek tartósabbak és ellenállóbbak ezekben az anyagokban történő fúráshoz.

2. Vésés: A fúró-véső kalapácsok véső üzemmódban is működhetnek, amely lehetővé teszi a beton vagy kő vésését. A véséshez speciális vésőfejeket kell használni, amelyek kialakítása és élezése alkalmas az anyag kivésésére.

3. Ütőfúrás: A fúró-véső kalapácsok ütőfúrás üzemmódban is működhetnek, ami a fúrás és az ütés kombinációját jelenti. Ez a funkció hatékonyabb fúrást tesz lehetővé kemény anyagokban, mivel az ütésszerű mozgás segít a fúrófej áthatolásában.

Fontos megjegyezni, hogy a fúró-véső kalapácsokat csak a tervezett feladatokhoz és az adott anyagokhoz ajánlott használni. Mindig kövesd a gyártó által megadott biztonsági előírásokat és használati útmutatót, és viselj megfelelő védőfelszerelést, például szemüveget és védőkesztyűt a biztonságos munkavégzés érdekében.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!