Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Kft.
Wieszt Since 1990

Rézcső hajlító


A rézcső hajlító egy speciális eszköz, amelyet rézcsövek hajlítására használnak a vízvezeték- vagy fűtési rendszerek kialakításához. A rézcső hajlítók lehetnek kézi vagy elektromos/hidraulikus működtetésűek, és lehetővé teszik a precíz és sima hajlítást a rézcsöveknek a kívánt szögekben.

A rézcső hajlítók általában rendelkeznek egy hajlítófejjel, amely a rézcsőre helyezhető, és egy fogóval vagy rögzítővel, amely a csövet a helyén tartja a hajlítás során. A hajlítófejek többféle méretben és szögben érhetők el, hogy különböző méretű és szögű hajlításokat lehessen végrehajtani.

A rézcső hajlítók használatakor fontos betartani a következő lépéseket:

1. Készítsd elő a rézcsövet: Vágd meg a rézcsövet a kívánt hosszúságúra, és távolítsd el a vágási éleket.

2. Helyezd a rézcsövet a hajlítófejbe: A rézcsövet helyezd a hajlítófejbe úgy, hogy a hajlítószakasz a megfelelő pozícióba kerüljön.

3. Rögzítsd a rézcsövet: Használd a fogót vagy rögzítőt a rézcső rögzítéséhez a helyén.

4. Hajlítsd a rézcsövet: Lassan és fokozatosan hajlítsd meg a rézcsövet a kívánt szögben. Figyelj arra, hogy ne hajlíts túl nagy erővel, hogy elkerüld a rézcső károsodását.

5. Ellenőrizd az eredményt: Ellenőrizd a hajlítás eredményét, és bizonyosodj meg róla, hogy a rézcső megfelelő szögben hajlik.

Fontos megjegyezni, hogy a rézcső hajlítása előtt tanácsos gyakorolni néhány próbahajlítást, hogy megszokd a hajlító eszköz működését és megfelelő tapasztalatot szerezz. A pontos hajlítás érdekében célszerű a gyártó által ajánlott hajlítási sugár és hajlítási szög korlátokat betartani.

    Wieszt Kft. kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!