Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Kft.
Wieszt Since 1990

Vibrohengerek


A vibrohengerek olyan építőipari gépek, amelyeket általában a talajjal vagy útburkolattal kapcsolatos munkák során használnak. Ezek a hengerelőgépek a talajt vagy az útburkolatot simítják, tömörítik és stabilizálják, hogy megfelelő alapot vagy sima felületet hozzanak létre.

A vibrohengerek különböző típusokban és méretekben érhetők el, és az adott feladathoz igazodva választhatók ki. Néhány jellemző típus:

1. Talajvibrohenger: Ezeket a vibrohengereket általában útépítési projektekben vagy talajstabilizálásban alkalmazzák. A talajtömörítés és simítás érdekében a vibrohengernek rezgő hengergörgői vagy rezgőlapjai vannak.

2. Aszfaltvibrohenger: Az aszfaltvibrohengerek kifejezetten az útburkolat tömörítésére és simítására szolgálnak. A rezgő henger vagy lapok hatékonyan tömörítik az aszfaltot, javítva annak tartósságát és simaságát.

3. Gumikerekes vibrohenger: Ezek a vibrohengerek speciális gumikerekekkel rendelkeznek, amelyek alkalmasak kisebb területek, zsúfolt helyek vagy érzékeny felületek simítására. Rugalmasabbak és kisebb fordulókörrel rendelkeznek, ami könnyebb manőverezhetőséget biztosít.

A vibrohengerek használata során a következő szempontokat kell figyelembe venni:

1. Terület előkészítése: A területet elő kell készíteni a vibrohenger munkájához. A kibányászást, földmozgatást vagy más szükséges lépéseket el kell végezni, mielőtt a henger működésbe lép.

2. Működési sebesség: A vibrohenger sebességét a feladathoz és a talaj vagy útburkolat típusához kell igazítani. A megfelelő sebesség biztosítja a hatékony tömörítést és simítást.

3. Biztonság: Mindig ügyelj a megfelelő biztonsági előírások betartására a vibrohenger használata során. Viselj védőfelszerelést, és ne engedd meg, hogy mások a közelben tartózkodjanak a munkaterületen.

4. Karbantartás: Rendszeresen ellenőrizd és tartsd karban a vibrohengert a hatékony működés érdekében. Ellenőrizd az olajszintet, a rezgő mechanizmust és más fontos alkatrészeket.

Fontos, hogy a vibrohenger használatához megfelelő képzést és tapasztalatot szerezz, és mindig kövesd az adott gép gyártója által biztosított utasításokat és ajánlásokat. Ez biztosítja a biztonságos és hatékony munkavégzést.

    Wieszt Kft. kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!