Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Bontás, Vésés

Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül:

Bontási és vésési munkálatok során számos gép és eszköz használható, amelyek megkönnyítik és hatékonyabbá teszik ezeket a folyamatokat. Itt van néhány példa a bontási és vésési munkákhoz használható gépekre:

1. Vésőkalapácsok: A vésőkalapácsok olyan erőteljes kéziszerszámok, amelyeket a beton, kő vagy más kemény felületek bontására és vésésére használnak. Különböző méretű és teljesítményű vésőkalapácsok léteznek a munka jellegétől függően.

2. Bontókalapácsok: A bontókalapácsok nagy teljesítményű elektromos vagy pneumatikus eszközök, amelyeket a falak, beton szerkezetek, kövek vagy más anyagok bontására használnak. Ezek a gépek erős ütőerőt alkalmaznak a felületek töréséhez és eltávolításához.

3. Bontógépek: A nagyobb bontási projektekhez, például épületek, hidak vagy más nagy szerkezetek bontásához nehéz gépeket használnak, mint például bontódaruk, hidraulikus bontófejek vagy bontógépek. Ezek a gépek nagyobb erejű mechanizmusokat használnak a szerkezetek szétszedéséhez és eltávolításához.

4. Betonvágó gépek: A betonvágó gépek általában benzines vagy elektromos hajtással működnek, és a beton vagy más merev anyagok vágására használhatók. Ezek a gépek lehetővé teszik a pontos és szabályozott vágást a bontási vagy vésési munkák során.

Fontos megjegyezni, hogy a bontási és vésési munkálatokat körültekintően kell elvégezni, és a megfelelő biztonsági intézkedéseket kell betartani.