Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Zsiráf, falcsiszoló


A "falcsiszoló zsiráf" egy speciális eszköz a falak, mennyezetek és egyéb nagy felületek csiszolására és simítására. Ez egy hosszú nyakú, térdelő pozícióban használható gép, amely lehetővé teszi a felhasználónak, hogy kényelmesen és hatékonyan dolgozzon a magasabb helyeken.

A falcsiszoló zsiráf alapvetően a következő részekből áll:

1. Motor és hajtómű: A falcsiszoló zsiráf motorral van felszerelve, amely hajtja a csiszoló vagy csiszolópapírral ellátott fejet. A motor általában elektromos árammal működik, és a gépbe épített hajtómű által továbbítja a forgómozgást a csiszolófejhez.

2. Nyak és térdelő rész: A falcsiszoló zsiráf nyaka hosszú és rugalmas, lehetővé téve a felhasználó számára, hogy elérje a magasabb helyeket anélkül, hogy emelkedne vagy létrára állna. A térdelő rész kényelmesen és stabilan tartja a gépet a munkavégzés közben.

3. Csiszolófej: A falcsiszoló zsiráf csiszolófeje tartalmazza a csiszoló vagy csiszolópapírral ellátott részt, amely a falak vagy mennyezetek felületét csiszolja vagy simítja. A csiszolófej általában állítható, hogy a felhasználó könnyen módosíthassa a csiszolási szöget és a nyomást a kívánt eredmény eléréséhez.

4. Porzsák vagy porelszívás: Mivel a csiszolás porral jár, a falcsiszoló zsiráf rendelkezik porzsákkal vagy porelszívóval, amely a generált por nagy részét megszűri és begyűjti. Ez segít megőrizni a tisztaságot a munka során és minimalizálja a por inhalálását.

Fontos figyelni a biztonságra és a megfelelő használatra a falcsiszoló zsiráf esetében. Viselj megfelelő védőfelszerelést, például védőszemüveget, védőmaszkot és védőruházatot. Ismerd meg a gép működését és használati útmutatóját, és kövesd az abban található utasításokat.

Fontos megjegyezni, hogy a konkrét falcsiszoló zsiráf típusai és jellemzői eltérhetnek a gyártóktól függően, ezért mindig olvasd el a konkrét eszköz használati útmutatóját a pontos és biztonságos használat érdekében.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!