Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Szalagcsiszolók


A szalagcsiszoló egy olyan elektromos szerszám, amelyet általában nagyobb felületek csiszolására használnak. A szalagcsiszolóban egy hosszú, folyamatosan mozgó csiszolószalag van, amely a munkadarab felületét csiszolja. Ez a szerszám hatékonyan távolítja el a festéket, a rozsdát, a korábbi bevonatokat és egyenetlenségeket.

A szalagcsiszoló általában a következő részekből áll:

1. Motor: A szalagcsiszolóban található motor hajtja a csiszolószalagot. Ez általában erős és nagy teljesítményű motor, amely lehetővé teszi a hatékony és eredményes csiszolást.

2. Csiszolószalag: A szalagcsiszolóban egy hosszú és széles csiszolószalag található, amely folyamatosan mozog a motor hajtására. A csiszolószalag anyaga lehet különböző, például az abrazív bevonatú csiszolópapír vagy az élesebb szemcsékkel ellátott csiszolószalag.

3. Csiszolószalag vezetés: A csiszolószalag megfelelő vezetése és feszítése nagyon fontos a hatékony és pontos csiszolás érdekében. A szalagcsiszoló általában rendelkezik egy feszítő- és vezetőmechanizmussal, amely lehetővé teszi a csiszolószalag megfelelő beállítását.

4. Tartozékok: A szalagcsiszolóhoz különböző tartozékok is elérhetőek, például porzsákok vagy porfelszívó rendszerek, amelyek segítik a keletkező port és forgácsot összegyűjteni.

A szalagcsiszoló használata a következő lépésekből áll:

1. Előkészítés: Takarítsd meg a munkaterületet, és távolítsd el az esetleges akadályokat. Rögzítsd megfelelően a munkadarabot.

2. Csiszolószalag beállítása: Ellenőrizd a csiszolószalag feszességét és helyes vezetését. Győződj meg róla, hogy a csiszolószalag megfelelően van feszítve és a helyén tartja a szerszám.

3. Csiszolás: Kapcsold be a szalagcsiszolót, majd helyezd a csiszolószalagot a munkafelületre. Haladj egyenletesen a munkadarabon, és ügyelj arra, hogy ne gyakorolj túlzott nyomást a szerszámra.

4. Tisztítás: Csiszolás után távolítsd el a keletkező port és forgácsot. Használhatsz porzsákot vagy csatlakoztathatsz egy porfelszívó rendszert a szalagcsiszolóhoz a tisztább munkakörnyezet érdekében.

Viselj mindig megfelelő védőfelszerelést, például védőszemüveget, védőmaszkot és védőkesztyűt a szem- és légzőszervi sérülések megelőzése érdekében. Kövesd a gyártó által ajánlott biztonsági és használati útmutatókat a szalagcsiszoló hatékony és biztonságos használata érdekében.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!