Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Radiálprések


A radiálprések olyan gépek, amelyeket főként a fémiparban használnak különböző műveletek végrehajtására, például hengerelésre, hajlításra vagy kivágásra. Ezek a gépek segítenek a munkadarabok formálásában és alakításában, lehetővé téve a precíz és hatékony munkavégzést.

A radiálprések általában egy henger alakú vázra és egy mozgatható présfejre épülnek. A présfej vagy présasztal azon a tengelyen mozog, amely a váz közepén helyezkedik el, lehetővé téve a körkörös mozdulatokat. Az előre-hátra mozgás és a forgás kombinációja révén a radiálprések alkalmasak a munkadarabok szimmetrikus vagy aszimmetrikus formálására.

A radiálprések különböző méretűek és kapacitásúak lehetnek, hogy alkalmazkodjanak a különböző méretű munkadarabokhoz és a kívánt munkafolyamatokhoz. Néhány radiálprés kézi működtetésű lehet, míg mások hidraulikus vagy pneumatikus rendszerekkel vannak felszerelve a nagyobb erők kifejtéséhez.

A radiálprések különböző kiegészítőkkel és szerszámokkal használhatók, amelyek segítenek a specifikus műveletek végrehajtásában. Például hajlítószerszámokat, vágószerszámokat vagy mintázószerszámokat használhatnak a kívánt alakítás eléréséhez.

A radiálprések használata során fontos a biztonság és a megfelelő munkavédelem. A megfelelő védőfelszerelést, például védőszemüveget és védőkesztyűt kell viselni a sérülések elkerülése érdekében. Fontos továbbá megfelelő képzésben részesülni a gép használatával kapcsolatban, valamint figyelembe venni a gyártó által megadott biztonsági előírásokat és útmutatókat.

A radiálprések sokféle feladatot végezhetnek a fémiparban, és lehetővé teszik a munkadarabok precíz alakítását és formázását. A megfelelő radiálprés kiválasztásához figyelembe kell venni a munkadarabok méretét, az elvégzendő műveleteket, valamint az elvégzendő feladatot.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!