Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Betonmaró


A betonmaró egy olyan eszköz vagy gép, amelyet a beton vagy más kemény anyagok felszínének eltávolítására vagy megmunkálására használnak. A betonmarókat általában építőipari vagy felújítási projektekben alkalmazzák, ahol szükség van a beton rétegének, vakolatnak vagy más anyagoknak a lemarására vagy felbontására.

A betonmarók különböző típusokban és méretekben elérhetők, attól függően, hogy milyen feladatokhoz használják őket. Néhány gyakori betonmaró típus:

1. Körfűrészes betonmaró: Ez a típusú betonmaró egy körfűrésszel van felszerelve, amely képes átvágni a betont vagy más kemény anyagokat. A körfűrészes betonmarók hatékonyan eltávolítják a betonfelületek rétegeit, például a vakolatot, a burkolatot vagy a festéket.

2. Csiszoló betonmaró: A csiszoló betonmarók abrazív tárcsákkal rendelkeznek, amelyek a beton felületét csiszolják. Ezeket a marókat gyakran használják, hogy simábbá és egyenletesebbé tegyék a betonfelületeket, vagy hogy egyenletes alapot hozzanak létre más építőanyagok, például padlóburkolatok vagy csempék telepítéséhez.

3. Pengebetonmaró: Ez a típusú betonmaró egy penge vagy vágóéllel van felszerelve, amely képes bevágni vagy vágni a betont. A pengebetonmarókat általában a betonfalak, oszlopok vagy más szerkezetek bontásához használják.

A betonmarók erőteljes gépek, amelyeket megfelelő biztonsági intézkedések mellett kell használni. Fontos viselni védőfelszerelést, mint például védőszemüveget, védőmaszkot, fülvédőt és védőkesztyűt a biztonságos munkavégzés érdekében. Mindig kövesd a gyártó által megadott biztonsági előírásokat és használati útmutatót a betonmaró helyes és hatékony használata érdekében.

    Wieszt Rent kölcsönzési árak

    Áraink az ÁFÁt nem tartalmazzák!