Gép, utánfutó, autómentő, mobilkerítés, és állvány kölcsönző.
Gép-, és szerszámáruház
Wieszt Rent
Wieszt Since 1990

Fúrógépek, Keverőgépek

Kérjük válasszon az alábbi lehetőségek közül:

1. Fúrógépek: A fúrógépek olyan eszközök, amelyeket lyukak fúrására használnak különböző anyagokban, például fa, fém vagy beton. Ezek a gépek általában elektromos meghajtással rendelkeznek, és a megfelelő fúrófejet használva könnyedén és hatékonyan végezhetnek fúrási munkákat. A fúrógépek lehetnek kézi, asztali vagy állványra rögzíthető típusok, a munka jellegétől és helyszíntől függően.

2. Keverőgépek: A keverőgépek olyan eszközök, amelyek segítségével anyagok, például vakolat, cement vagy festék könnyedén és homogén módon összekeverhetők. Ezek a gépek általában elektromos meghajtással rendelkeznek, és különböző keverőszárakat használnak a kívánt anyagok keveréséhez. A keverőgépek lehetnek kézi, állványra rögzíthető vagy hordozható típusok, a munka jellegétől és anyagmennyiségtől függően.

3. Betonfúró gépek: A betonfúró gépek speciális fúrógépek, amelyeket beton, falazat vagy más kemény anyagok fúrására használnak. Ezek a gépek általában nagy teljesítményűek és erősek, és speciális fúrófejekkel rendelkeznek a beton vagy más kemény felületek hatékony átfúrásához. A betonfúró gépek lehetnek elektromos vagy benzines meghajtásúak, és gyakran használatosak építkezéseken vagy falazati munkálatok során.

4. Gyorskeverők: A gyorskeverők olyan gépek, amelyeket folyékony anyagok, például festék, ragasztó vagy gipsz keverésére használnak. Ezek a gépek rendelkezhetnek speciális keverőszárakkal vagy keverőtárcsákkal, amelyek segítségével a folyékony anyagokat gyorsan és alaposan összekeverhetik. A gyorskeverők általában elektromos meghajtással rendelkeznek, és könnyen kezelhetők és hordozhatók.

Fontos megjegyezni, hogy minden gép használata előtt olvassa el a gyártó utasításait és ügyeljen a biztonsági előírásokra.